Categories: Авто

Автомобілі, які продаються найгірше: експерти назвали проблемні моделі

Продаж уживаного автомобіля часто перетворюється на справжній квест, і іноді власники стикаються з неприємними несподіванками. Деякі машини мають настільки низьку ліквідність, що їх продаж може затягнутися на довгі місяці. Експерти виділили основні категорії таких автомобілів, які стають справжнім головним болем для власників.

Рейтинг машин, які продаються найповільніше

По-перше, якщо автомобіль потрапляв у ДТП або має серйозні технічні проблеми, такі як несправний двигун чи коробка передач, його реалізація перетворюється на випробування. Крім того, машини від маловідомих брендів, особливо тих, що не користуються популярністю в Україні, теж стають неліквідними.

Експерти зазначають, що найбільшою популярністю користуються авто з класичними автоматичними коробками передач. Натомість моделі з роботизованими коробками або варіаторами продаються значно гірше. Проблеми виникають і з преміум-класом: автомобілі BMW, Mercedes та Audi здебільшого купують новими, тому на вторинному ринку інтерес до них дуже обмежений.

Турбовані двигуни і спорткари — на продаж чекайте довго

Автівки з турбованими двигунами малого об’єму також викликають сумніви у покупців, оскільки вважається, що такі агрегати мають коротший ресурс, є примхливими і часто виходять з ладу. Автомобілі з потужними двигунами теж не користуються попитом, і все через високі витрати на паливо та підвищені податки.

Не варто дивуватися, якщо машини маловідомих китайських брендів або рідкісні спортивні моделі теж затримаються на продажі. Вони просто не знаходять свого покупця через обмежений попит та стереотипи про надійність і практичність таких авто.

Романчук Микола

Recent Posts

Мільйонери Європи: де багатії множаться, а звідки тікають

Здається, світ поділився на тих, хто збагачується, і тих, хто намагається втікти від податків. Туреччина,…

13 хв. ago

Офіс правлячої партії в Токіо закидали «коктейлями Молотова»: поліція не коментує

У Токіо вирішили розпочати вихідні по-справжньому «гаряче». В суботу, в самому серці японської політики, невідомий…

22 хв. ago

Нічні заморозки у Києві: які сюрпризи готує погода на вихідні

Кияни, тримайтеся міцніше! Незважаючи на сонячні дні, нічні заморозки не планують залишати столицю. За прогнозами…

28 хв. ago

Магнітні бурі наступають: як пережити космічну атаку без головного болю

Плануєте спокійний вихідний? Зачекайте, космос вирішив втрутитися! Згідно з прогнозом Центру прогнозування космічної погоди (SWPC)…

35 хв. ago

Зеленський назвав моделі економічного бронювання несправедливими

Президент України назвавши несправедливими моделі економічного бронювання, запропоновані Мінекономіки. Про це він повідомив під час…

8 години ago

На Марсі вчені знайшли «висушену людську голову»: подробиці знахідки (фото)

Марсохід Perseverance зафіксував об'єкт, що нагадує висушену людську голову, яка, здається, розкладається і відокремлена від тіла.…

8 години ago