Categories: Авто

Акції Tesla злетіли в ціні майже на 50%

У першій половині липня 2024 року акції Tesla стрімко зростали в ціні. Проте є нюанс, який свідчить, що цінове ралі є необґрунтованим.

Усі попередні ралі акцій Tesla були підкріплені зростанням прибутку компанії. Однак зараз ситуація інша, пише 24 канал .

Що відбувається з акціями Tesla на біржі

Для розуміння за перші 11 днів липня акції Tesla зросли на 44%. На думку інвесторів, цей сплеск пов’язаний із очікуваннями щодо майбутньої технології самоврядного таксі Tesla.

Додамо, що за останній місяць цінні папери Tesla подорожчали майже на 40%, а з початку року – впали у ціні на 0,10%, згідно з даними Market Watch.

Ілон Маск планує представити нову технологію вже 8 серпня. Крім того, вони очікують, що завдяки цьому позиції виробника електрокарів як лідера у сфері штучного інтелекту стануть сильнішими.

З іншого боку, деякі показники суперечать оптимістичним очікуванням. Зокрема, прибутки компанії Tesla можуть впасти на 21% у 2024 році, тоді як зростання виручки сповільниться до 2,2%. До того ж, ринок електромобілів переживає спад.

Деякі експерти вважають, що акції Tesla подорожчали завдяки вірі у майбутні успіхи виробника електрокарів. Мовляв, це не пов’язано із реальними фінансовими показниками компанії.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

2 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

2 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

2 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

2 години ago