Categories: Авто

Авто, які не варто купувати: автоблогер назвав 7 популярних в Україні моделей

Автоблогер Юра Горячий розповів, які моделі, популярні в Україні, не варто купувати у 2024 році. Причини можуть бути різні — від втрати актуальності і до неліквідності.

У переліку автора 7 моделей. Відповідне відео він опублікував на своєму каналі у Youtube.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander першого покоління — перше авто, яке Юрій Горячий не радить купувати. Це авто надійне та зарекомендувало себе на ринку якнайкраще. Просто станом на зараз авто першого покоління у хорошому стані залишилось дуже мало. Проблема у кузові, який гниє.

Mercedes-benz 211

Це авто дуже популярне і надійне, зроблене якісно і має дуже ресурсний двигун. Але у 2024 році цю модель знайти з оригінальним пробігом хоча б в районі 300 тисяч км — дуже важко. Трапляються екземпляри зі 170 тисяч пробігу, і з салоном в хорошому стані, але у 90% випадках він скручений.

BMW E39

Попри їхню легендарність, авто цієї моделі є уже далеко не свіжими, їм уже понад 20 років. Як правило на них їздять агресивно, дрифтують. А техніка, як відомо, не вічна.

Volvo XC90 першого покоління

Ці машини надійні і ресурсні, можуть служити вірою і правдою десятки років. Але зазвичай на ринку ці авто мають пробіги понад 300 тисяч, з пошарпаними салонами і підгнившим кузовом. А за живу, збережену машину, потрібно віддати понад 10 тисяч доларів.

Toyota Avensis T25

Це одна з найвитриваліших моделей Toyota у світі. Проте саме через їхню витривалість знайти цю машину в хорошому стані дуже важко. А ще — їх часто продають після користування в таксі. Зрозуміло, що купувати після такої експлуатації цю модель не варто.

А4 в кузові B6

Коли ці машини тільки вийшли, вони були надійними, ресурсними і дуже якісними. Але років 5-10 потому їх почали сприймати як щось середнє між німецькою технологічністю і старою надійністю. Зазвичай дизельні машини мають космічні пробіги. А ще — їх практично не буває на ринку в рідній фарбі.

Нові китайські електромобілі

Річ у тім, що про нові китайські автомобілі наразі в Україні мало що відомо. Насправді ми не знаємо, як у них буде реагувати батарея на нашу українську зиму, як почуватиме себе кузов авто. А ще проблеми можуть виникнути з пошуком та доставкою запчастин на ці машини.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

37 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

39 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

40 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

50 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

52 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

54 хв. ago