Categories: Авто

Фахівці назвали найбільш надійний автомобіль Skoda у Європі

Компанія Skoda випускає чудові сучасні автомобілі. Майже всі їх можна вважати надійними. Але найбільш надійнм чеським автомобілем у Європі можна сміливо назвати Skoda Superb. Він зайняв найвище місце серед усіх автомобілів Skoda у тесті на витривалість німецького журналу AUTO BILD.

У новому тесті на витривалість експерти журналу AUTO BILD розібрали понад 100 автомобілів після перших 100 000 км пробігу, щоб дізнатися, які за цей час у машин виникли проблеми. У цьому тесті брали участь лише автомобілі, які продаються в Європі.

Найвище місце у новому тесті на витривалість AUTO BILD серед автомобілів Skoda зайняв Superb. Ця модель має все необхідне для того, щоб стати улюбленою для багатьох автомобілістів. Після перших 100 000 км пробігу до Superb практично не було ніяких претензій.

Єдина претензія полягає в тому, що семиступінчаста коробка передач з подвійним зчепленням DSG почала дратувати. Але це не типова проблема для Skoda, оскільки DSG взяли у Volkswagen, як, втім, й інші технології.

У Skoda Superb після перших 100 000 км пробігу виявили 8 проблемних точок. Загальна оцінка – 1-. Skoda виправдовує репутацію альтернативи Volkswagen.

Трохи гірші показники у тесті на витривалість у універсала Skoda Octavia Combi із двигуном 2.0 TDI. У нього після перших 100 000 км пробігу виявили 9 проблемних точок. Загальна оцінка – 2+. При пробігу 35 850 км довелося замінити кнопку стартера. Загалом, мінімальна кількість претензій.

Надійним виявився і кросовер Skoda Kodiaq із двигуном 2.0 TDI у комплектації 4×4 Scout. У нього після перших 100 000 км пробігу виявили 11 проблемних точок. Загальна оцінка – 2+. При пробігу 96 722 км відбулися дві неприємності. Спочатку розбовтався контакт кнопки запуску, а потім сталася помилка у блоці керування амортизаторами.

Нагадаємо, наприкінці 2023 року дебютував Skoda Superb нового покоління. Це вже четверте покоління популярного чеського автомобіля. Покупцям його вже пропонують у двох варіантах кузова – ліфтбек та універсал. Новий Superb трохи довше і вище, ніж модель третього покоління.

Ольга Степанова

Recent Posts

У YouTube з’явилася кнопка “Хайп”

Головний відеохостинг планети YouTube почав розгортати нову функцію для користувачів. Ця опція пропонує глядачеві зайняти…

1 хв. ago

До 80 тисяч гривень на дім: кияни можуть отримати безкоштовні генератори

Київська міська влада запровадила програму часткової компенсації вартості генераторів та сонячних батарей для багатоквартирних будинків.…

9 хв. ago

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

1 годину ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

1 годину ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

2 години ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

2 години ago