Categories: Авто

ТОП-5 найбільш надійних моделей Toyota Camry

Toyota Camry – це одна з найпопулярніших моделей компанії Toyota у багатьох країнах світу, зокрема в Україні. Ми склали ТОП-5 найбільш надійних моделей Camry. До їхньої надійності мінімальна кількість претензій.

При складанні рейтингу ми спиралися на рейтинги надійності американської некомерційної організації J.D. Power, а також враховували кількість сервісних кампаній, які проводяться через виявлення в автомобілях того чи іншого дефекту.

5-е місце – Toyota Camry 2024

Toyota Camry 2024 модельного року (див. фото вгорі) у рейтингу J.D. Power за надійність отримала 88 балів із 100 можливих балів. Це дуже високий показник. Але надійність – це не єдина перевага Камрі 2024 модельного року. У неї такий самий просторий та зручний салон, а також великий набір обладнання (особливо в комплектації XLE), як і у попередніх моделей.

Так, у комплектації XLE сидіння оббиті шкірою, є підігрів передніх сидінь, бездротова зарядка телефону та багато іншого.

4-е місце – Toyota Camry 2023

Toyota Camry 2023 модельного року у рейтингу J.D. Power за надійність також отримала 88 балів із 100. Ця модель ніколи не потрапляла під сервісні кампанії.

У лінійку двигунів входять три силові агрегати (два бензинові мотори і один гібридний двигун). Базовий – чотирициліндровий 2,5-літровий двигун потужністю 202-206 к.с. та 184-186 Нм крутного моменту, залежно від комплектації. Ще є двигун V6 потужністю 301 к.с. і 267 Нм крутного моменту. Потужність гібридної силової установки складає 208 к.с.

3-е місце – Toyota Camry 2016

J.D. Power оцінив якість та надійність Toyota Camry 2016 модельного року у 89 балів зі 100. Крім того, ця модель була визнана “Кращим середньорозмірним автомобілем 2016 року” за версією J.D. Power.

2-е місце – Toyota Camry 2015

Toyota Camry 2015 модельного року отримала агресивніший дизайн кузова, ніж модель попереднього року випуску. Фактично Toyota у цієї Camry змінила всі кузовні панелі, крім даху. J.D. Power оцінив якість та надійність Toyota Camry 2015 модельного року у 90 балів зі 100.

1-е місце – Toyota Camry 2014

На думку J.D. Power, найбільш надійною Toyota Camry є Camry 2014 модельного року. Її якість та надійність оцінили у 92 бали зі 100. Це модель сьомого покоління. Звичайно, деякі автолюбителі можуть критикувати цю Camry за звичайний дизайн, але це найнадійніша Камрі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Багатьох мобілізують: Далеко не всім студентам ТЦК дадуть відстрочку цієї осені

Мобілізація студентів в Україні у 2024 році здійснюється відповідно до закону №10449. Більшість студентів, які…

2 хв. ago

“Податок на пенсії” в Україні: чи дійсно українцям доведеться платити 15%

В Україні низка ЗМІ з посиланням на публікацію одного з регіональних відділень Державної податкової служби…

14 хв. ago

Тарифи на світло таки зміняться: у YASNO повідомили, скільки платитимемо

З 1 жовтня 2024 року домогосподарства в Україні з електричними системами опалення отримають пільговий тариф…

19 хв. ago

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

З наступного року українські діти, які через війну були змушені виїхати за кордон, отримають унікальну…

25 хв. ago

5 людей, які неймовірним чином обманули смерть

Життя - це низка непередбачуваних подій, і часом людська стійкість перед обличчям смерті вражає. Є…

28 хв. ago

Пенсія понад 10 тисяч: хто може отримати максимальні виплати

В Україні пенсійна система пропонує мінімальні виплати для тих, хто отримує низьку зарплату. Однак, щоб…

36 хв. ago