Categories: Авто

Автомобілі для молоді: які моделі вживаних авто варто обрати

Молодим водіям знайти авто, який поєднує в собі доступність, надійність та економічність, може бути нелегко. Студентам чи початківцям часто доводиться вибирати з обмеженим бюджетом, але вони все ж прагнуть отримати машину, яка буде надійною у використанні та не вимагатиме частого ремонту. Експерт Крис Пайл з JustAnswer.com назвав кілька моделей авто, які можуть стати ідеальними варіантами для молоді. Про це повідомляє ресурс GOBankingRates.

1. Honda Civic

Honda Civic – це класика на ринку вживаних автомобілів. Вона відома своєю паливною ефективністю та мінімальними витратами на обслуговування. При належному догляді багато старих Civic можуть легко перевищити 320 000 км пробігу. “Ці автомобілі відомі своєю довговічністю, низькими витратами на обслуговування та економічністю,” – пояснює Крис Пайл. Цей автомобіль зручний у керуванні, просторий всередині і підходить як для поїздок на навчання, так і для дальніх подорожей.

2. Toyota Corolla

Toyota Corolla має репутацію автомобіля, який здатний прослужити кілька десятиліть за умови належного обслуговування. Багато старих Corolla проїжджають більше 480 000 км. Пайл зазначає, що це “автомобіль, який практично неможливо знищити, якщо дотримуватися регламенту технічного обслуговування.” Хоча дизайн може здатися простуватим, перевагою є економічність і надійність.

3. Mazda 3

Mazda 3 вирізняється захоплюючим досвідом водіння та має спортивний вигляд, що приваблює молодих водіїв. Хоча ця модель не настільки довговічна, як Honda чи Toyota, вона все ще перевищує середні показники надійності. Mazda 3 може досягати 320 000 км пробігу за належного обслуговування. Окрім того, інтер’єр автомобіля виглядає значно дорожчим, ніж вартість самої машини.

4. Ford Escape

Єдиний позашляховик у списку – Ford Escape, який пропонує більше простору для перевезення речей і є універсальним варіантом для тих, хто шукає більший автомобіль. При належному догляді Escape може служити роками. Хоча витрати на пальне вищі, ніж у седанів, цей автомобіль ідеально підходить для подорожей і щоденних поїздок.

Яких авто варто уникати

Фахівці застерігають від покупки вживаних Fiat 500 та BMW через високі витрати на обслуговування.

Коломієць Надія

Recent Posts

Можна обрати місце служби: у ТЦК розповіли про альтернативу мобілізації

Служба у ЗСУ за контрактом може бути альтернативою мобілізації. Вона має низку переваг, зокрема, можливість…

2 хв. ago

Нові правила вручення повісток: що тепер будуть робити поштарі

Відповідно до нових змін, затверджених постановою Кабінету Міністрів №1147 від 8 жовтня 2024 року, працівники поштових відділень…

6 хв. ago

“Рамштайн” перенесли на невизначений термін

Засідання контактної групи з питань оборони України "Рамштайн" перенесли. Водночас коаліції продовжують працювати над покращенням…

19 хв. ago

В Австрії російськомовні шахраї виманювали гроші в українців, вдаючи поліцейських

З кінця вересня в Австрії зафіксували щонайменше 19 випадків, коли російськомовні шахраї під виглядом поліцейських…

23 хв. ago

Що принесе 2025 року кожному знаку Зодіаку: до чого готуватись

Хоча до Нового року залишилося ще більше 2,5 місяців, але багато хто вже зараз замислюється…

30 хв. ago

Українцям відмовлятимуть у лікуванні: хто залишиться без медичної допомоги

З жовтня деякі українці можуть залишитися без медичної допомоги через нові вимоги до верифікації пацієнтів.…

41 хв. ago