Categories: Авто

Найкращий час для таких “подарунків”? У Нацполіції з’явився електрокар

Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які й дня не можуть прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є цікава інформація. Справа в тому, що поліція охорони отримала електрокар Nissan Leaf. І це, схоже, перший крок до оновлення, нехай не лише автопарку, але частини так точно.

Відомо, що хетчбек оснащений 150-сильним електродвигуном і здатний подолати 270 км без підзарядки. В автопарку Національної поліції України, схоже, почали з’являтись електрокари.

Один такий автомобіль удалося сфотографувати, його знімок опублікували в одній із соціальних мереж.

Nissan Leaf, фото: gettyimages

На фото потрапив електромобіль Nissan Leaf другого покоління у квітах Нацполіції. Хетчбек оснащений проблисковими маячками. Написи на авто вказано, що його експлуатує Поліція охорони. Поки що не вдалося встановити, в якому місті України сфотографували електрокар.

Nissan Leaf

Nissan Leaf — найпопулярніший електромобіль в Україні, проте більшість цих хетчбеків привезли до нас старими. Модель представлена ​​і офіційно – новий Nissan Leaf зараз коштує від 1131230 гривень.

Електромобіль Nissan Leaf оснащений двигуном потужністю 150 л. с. та акумуляторною батареєю ємністю 40 кВт∙год. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 7,9 с і розвинути 145 км/год, яке паспортний запас ходу становить 270 км.

Варто зазначити, що у Національній поліції раніше не зустрічалися електрокари, проте активно використовувалися гібриди. Зокрема, правоохоронці свого часу отримували великі партії Toyota Prius та Mitsubishi Outlander PHEV.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

38 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

39 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

40 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

51 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

53 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

54 хв. ago