Categories: Авто

Замість 900 гривень — 15 000 $: у Києві евакуатор “вдало” доставив автівку порушника, авто майже вщент

У Києві чоловіка оштрафували за паркування та евакуювали авто, але під час розвантаження, машину пошкодили, і збитки виросли до 15 тисяч доларів замість 900 гривень сплаченого штрафу.

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив постраждалий Дмитро Захаренко.

“3 жовтня, об 11:23, моє авто було евакуйовано через причину порушення ПДР (пункт 15.9, г: транспортний засіб зупинення на пішохідному переході або ближче 10 метрів до нього). Підтвердженням цього є наявність доказової бази про адміністративне правопорушення”, — написав він.

Після оплати штрафу чоловік поїхав за авто, але на штрафмайданчику його не було. Виявилось, що під час спуску з евакуатора машину пошкодили, про що повідомили представники компанії.

“Але, відповідальна особлива повідомила, що авто нема і, скоріш за все, потрібно забрати за адресою Гната Хоткевича 20 – Б. По приїзду — почалось справжнє циркове шоу: представники компанії-перевірзника повідомили: “Ваш автомобіль зазнав пошкоджень внаслідок спуску с евакуатора”, — розповів чоловік.

Власник автомобіля дізнався, що його машину перевернули на дах під час спуску з евакуатора, через що вона отримала значні пошкодження. Коли прибула слідчо-оперативна група, було складено акт про порушення, а представники компанії, що займалась евакуацією, порадили звернутись до страхової для отримання компенсації. Інспекція з паркування відмовилась коментувати ситуацію, а водій евакуатора продовжив працювати без жодних наслідків.

Чоловік зазначив, що ніхто не зацікавлений у розв’язання його проблеми: правоохоронці лише зробили фото і посміялися, а штраф у 900 гривень вилився у збитки на 15 тисяч доларів і “головний біль” на рік вперед.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Через густий туман у Києві трапилось багато серйозних ДТП: подробиці та фото, відео

У суботу, 5 жовтня, Київ опинився в умовах густого туману, що спричинило значне ускладнення ситуації…

12 хв. ago

Окупанти будуть атакувати Запоріжжя: у ЗСУ спрогнозували, кили буде гаряче

Ситуація на Запорізькому напрямку неспокійна. Окупанти можуть активізувати штурми вже найближчими днями. Але прямо зараз активність росіян…

30 хв. ago

Українцям пропонують виживати на 3000 гривень: у владі кажуть – це реально

Проєкт державного бюджету на 2025 рік передбачає замороження соціальних стандартів через обмежені ресурси. Зокрема, підвищення…

43 хв. ago

Захід перейшов до потужного тиску на Зеленського з метою припинення війни – El Pais

Союзники України розпочинають новий етап тиску на Київ, щоб домовитися про закінчення війни. Про це…

51 хв. ago

“Це найкращий доказ”: кумедне відео зі сніговою людиною стало вірусним у соцмережах

Вірусна поява в лісах Оклахоми міфічної істоти Бігфута, схожої на снігову людину, викликала бурю емоцій в…

56 хв. ago

В Україну прийшов потужний циклон із півдня: прогноз погоди на 6 жовтня

У неділю, 6 жовтня, в Україні буде хмарно. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують, що дощів в Україні…

1 годину ago