Categories: Авто

Замість 900 гривень — 15 000 $: у Києві евакуатор “вдало” доставив автівку порушника, авто майже вщент

У Києві чоловіка оштрафували за паркування та евакуювали авто, але під час розвантаження, машину пошкодили, і збитки виросли до 15 тисяч доларів замість 900 гривень сплаченого штрафу.

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив постраждалий Дмитро Захаренко.

“3 жовтня, об 11:23, моє авто було евакуйовано через причину порушення ПДР (пункт 15.9, г: транспортний засіб зупинення на пішохідному переході або ближче 10 метрів до нього). Підтвердженням цього є наявність доказової бази про адміністративне правопорушення”, — написав він.

Після оплати штрафу чоловік поїхав за авто, але на штрафмайданчику його не було. Виявилось, що під час спуску з евакуатора машину пошкодили, про що повідомили представники компанії.

“Але, відповідальна особлива повідомила, що авто нема і, скоріш за все, потрібно забрати за адресою Гната Хоткевича 20 – Б. По приїзду — почалось справжнє циркове шоу: представники компанії-перевірзника повідомили: “Ваш автомобіль зазнав пошкоджень внаслідок спуску с евакуатора”, — розповів чоловік.

Власник автомобіля дізнався, що його машину перевернули на дах під час спуску з евакуатора, через що вона отримала значні пошкодження. Коли прибула слідчо-оперативна група, було складено акт про порушення, а представники компанії, що займалась евакуацією, порадили звернутись до страхової для отримання компенсації. Інспекція з паркування відмовилась коментувати ситуацію, а водій евакуатора продовжив працювати без жодних наслідків.

Чоловік зазначив, що ніхто не зацікавлений у розв’язання його проблеми: правоохоронці лише зробили фото і посміялися, а штраф у 900 гривень вилився у збитки на 15 тисяч доларів і “головний біль” на рік вперед.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Стосується всіх, хто має бойлер: демонтуйте або готуйтеся платити більше

Для власників бойлерів встановлені правила, ігнорування яких може спричинити переплату за комунальні послуги. Про це нагадав Центр…

2 хв. ago

Зірці легендарного мему в мережі вже 32 роки: який вигляд має дівчина зараз (фото)

Зірці відомого мему, який отримав назву "Дівчинка-катастрофа", Зої Рот вже 32 роки.  Цікаво, що це фото з…

16 хв. ago

Одеська чиновниця облаяла та побила водія маршрутки. Відео

В Одесі чиновниця ОВА влаштувала скандал із водієм маршрутки. Місцеві паблики показали відео конфлікту жінки…

22 хв. ago

Російський журналіст Познер потрапив у «список Путіна»: що це означає

4 жовтня 90-річного журналіста та телеведучого Володимира Познера внесли до «списку Путіна». Це сталося на…

27 хв. ago

Синоптики обіцяють аномально теплу зиму: сніг і морози будуть нетривалими

В Україні зима цього року обіцяє бути загалом теплою, хоча не виключені короткочасні періоди арктичного…

50 хв. ago

Пакуйте рюкзаки: Міноборони загребе ще 70 тис. чоловіків – повістки вже “полетіли”

Міністерство оборони України вже надіслало 70 тисяч повісток чоловікам. Про це повідомляє Ukrainian Military Pages, посилаючись на свої джерела…

55 хв. ago