Categories: Авто

ТОП-5 найбільш надійних автомобілів BMW

Автомобілі BMW мають в Україні, як і в багатьох інших країнах, велику популярність. У червні 2024 року баварський автогігант посів 2-ге місце з продажу на українському ринку нових автомобілів. Сьогодні ми назвемо п’ять автомобілів BMW, які зайняли найвищі місця у новому тесті на витривалість німецького журналу AUTO BILD.

Німці повністю розбирають автомобілі після 100 000 км пробігу, щоб з’ясувати, які в них проблеми. У новому тесті на витривалість розібрали понад 100 автомобілів різних автовиробників. Серед автомобілів BMW найнадійнішими виявилися такі моделі:

5-е місце – BMW 320d xDrive GT Luxury Line

У BMW 320d xDrive (див. фото вгорі) виявили деякі проблеми з електронікою. На центральному дисплеї з’явилося повідомлення “Камера заднього виду несправна”. Насправді система допомоги під час паркування працювала, але мала програмну помилку.

Проблемних точок у BMW 320d xDrive за 100 000 км пробігу – 14. Загальна оцінка – 2.

4-е місце – BMW X1 xDrive20i

У компактного кросовера BMW X1 за перші 100 00 км пробігу виявили лише проблему з навігаційною системою. В іншому це зовсім зразковий кросовер. Проблемних точок – 5. Загальна оцінка – 1-.

3-е місце – BMW 320d Touring

BMW 320d Touring спокійно та без проблем проїхав перші 100 000 км. Було лише кілька незначних зауважень під час експлуатації та під час повного розбирання. З мінусів можна назвати лише надто високу ціну. Проблемних точок – 5. Загальна оцінка – 1-.

2-е місце – BMW Z4

Кабріолет BMW Z4 витримав тест на витривалість практично без проблем. Він залишився таким самим новим, як і на початку експлуатації. Під час повного розбирання кабріолету жодних дефектів чи суттєвого зносу не виявили. Проблемних точок – 1. Загальна оцінка – 1.

1-е місце – BMW M3

BMW M3 – це спортивна версія BMW 3 серії. Це найбільш надійний автомобіль BMW. Після перших 100 000 км пробігу у нього не було виявлено жодного дефекту. За цей час він жодного разу не зламався. BMW M3 – це автомобіль, про який можна мріяти. Його єдиний недолік полягає у занадто великій ціні. Проблемних точок – 0. Загальна оцінка – 1+.

Ольга Степанова

Recent Posts

Багатодітні батьки можуть залишитись без відстрочки: таке станеться у трьох випадках

Багатодітні батьки, згідно з чинним законодавством, мають право на відстрочку від мобілізації, проте це право необхідно…

3 хв. ago

Як довго ви засинаєте: лікарі пояснили, які проблеми зі здоров’ям видає сон

Як занадто швидке засинання, так і занадто повільне може бути симптомом більш серйозної проблеми зі здоров'ям.…

12 хв. ago

Вчені виявили дивну гробницю дочки чиновника Стародавнього Єгипту

Археологам вдалося виявити гробницю доньки правителя провінції Асьют, яка жила в період Середнього царства в…

21 хв. ago

Не всі українці можуть отримати спадщину згідно з новими правилами

Право на спадок стає питанням для деяких українців. Подробиці про це пише сайт "На пенсії". Народний…

29 хв. ago

Алкоголь здатен “вбити” серця навіть молодих здорових людей, – учені

Німецькі вчені з'ясували, що алкоголь провокує проблеми з серцем навіть у молодих і здорових людей Науковці з…

38 хв. ago

Золоту статуетку сови знайшли через тридцять років за підказками з книги померлого письменника

Французькі шукачі скарбів нарешті знайшли довгоочікувану сову з золота та срібла з діамантами, сховану в 1993 році письменником Режисом…

47 хв. ago