Categories: Авто

ТОП-5 авто за 500 тисяч гривень, які надійніше нових

На вторинному ринку можна знайти автомобіль навіть із обмеженим бюджетом, наприклад, за 500 тисяч гривень. З цією сумою можна розраховувати на відносно нову модель з невеликим пробігом, ідеться про іномарки, які за надійністю не поступаються новим автомобілям. Ми підготували для вас п’ять моделей, які варто розглянути, пише uamotors.com.ua.

Hyundai Solaris

На вторинному ринку Hyundai Solaris користується великим попитом завдяки своєму запасу міцності та надійній технічній частині. Автомобіль добре укомплектований і простий в обслуговуванні. Рекомендується розглядати моделі 2016-2018 років випуску.

Chevrolet Cobalt

Chevrolet Cobalt не потребує суттєвих витрат під час експлуатації. За півмільйона гривень можна придбати версію 2015-2016 років. У комплектацію входить бензиновий двигун об’ємом 1,5 літра та автоматична трансмісія. Автомобіль має все необхідне для комфортної і безпечної їзди.

Ford Focus

Ford Focus також добре зарекомендував себе. З бюджетом у 450 тисяч гривень його можна знайти у виконанні 2015-2016 років. Автомобіль доступний як з механічною, так і з автоматичною трансмісією. У плані обслуговування він не створює особливих проблем завдяки надійній ходовій частині.

Honda Civic

Honda Civic славиться високою надійністю. Варто звернути увагу на моделі 2008-2012 років, які можна знайти в хорошому стані з прийнятним пробігом. Автомобіль має непогане оснащення та комфортний салон і прослужить довго за умови своєчасного технічного обслуговування.

Skoda Rapid

Skoda Rapid також не завдасть особливого клопоту в обслуговуванні та експлуатації. За 500 тисяч гривень можна знайти модель 2014-2016 років з пробігом близько 150 000 км. Автомобіль відзначається гарною динамікою і комфортним оснащенням, що робить його привабливим вибором для водія та пасажирів.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Аналітики: Найближчим часом Путіну буде складно

Щоб повністю витіснити українські сили з Курської області, МО РФ необхідно від 15 до 20…

10 хв. ago

Україна хоче мобілізувати ще 200 тисяч осіб до кінця року: деталі

Україна має намір мобілізувати ще 200 тис. новобранців до кінця 2024 року, але ці плани навряд чи…

11 хв. ago

На Сонці стався найпотужніший спалах за 7 років: Земля постраждала, але це ще не все

Космічний апарат NASA Solar Dynamics Observatory зафіксував найпотужніший вибух на Сонці, який стався в четвер,…

20 хв. ago

Єгипет збудує п’ять нових курортів на Червоному морі

Єгипет побудує низку нових курортів на Червоному морі, кожен зі своїм аеропортом та люксовими готелями…

24 хв. ago

В Україні перерахують другу платіжку за газ: скільки доведеться платити

Від 2025 року в Україні тариф на постачання газу буде загальним для всіх споживачів. Хоча сам тариф…

29 хв. ago

Батькам на замітку: у соцмережах шириться черговий смертельний тренд серед дітей

В Інтернеті зростає кількість користувачів, які підтримують небезпечний тренд під назвою «хромування», що набуває популярності…

35 хв. ago