Categories: Авто

Ці недорогі автомобілі йдуть назавжди: які моделі залишать ринок

Під тиском суворих вимог безпеки, екологічності та паливної ефективності світовий автопром опинився на порозі змін. Ці недорогі моделі стали жертвами та першими залишають ринок.

Розповідаємо про відомі автомобілі найпопулярніших сегментів, які не доживуть до 2025 року. Деякі імена у добірці багатьох здивують.

Audi A4

Ця модель є одним із двох найдоступніших седанів Audi. До 2025 року легендарна модель не доживе. Тепер її місце займе нова Audi A5. Раніше очікувалося, що наступна модель A4 повернеться на ринок як електромобіль за кілька років. Але нещодавно компанія повідомила, що змінить темпи електрифікації модельного ряду на тлі уповільнення ринку EV.

Chevrolet Camaro

Історія знаменитого маслкара закінчилася на Chevrolet Camaro 6 покоління. Виробництво моделі вже зупинилося. Кілька років тому Camaro обіцяли електричне майбутнє. Але сьогодні про це говорити важко.

Chevrolet Malibu

Це відомий суперник Toyota Camry, який, зважаючи на все, програв конкуренцію японському седану. На конвеєрній лінії місце Malibu 9 покоління займе новий електрокар Chevrolet Bolt.

Fisker Ocean

Електрокросовер Fisker Ocean виявився сміливою та дуже стильною спробою нав’язати суперництво Tesla. Незважаючи на те, що низька якість моделі, насправді, не поступалася основному конкуренту, у компанії не було Ілона Маска, який би обдурив потенційних покупців. У результаті Fisker вже банкрут.

Ford Escape

Американський кросовер Ford Escape знімуть з виробництва під тиском з боку найпопулярніших моделей інших брендів. Зважаючи на все,те саме очікує і європейський варіант Ford Kuga.

Mitsubishi Mirage

Цей бюджетний автомобіль у США продавався не дуже добре. Але останнім часом купівельний інтерес до машини сильно зріс. Та це не врятує застарілу модель від припинення виробництва.

Toyota Supra

Фактично цей автомобіль поки що не залишає модельну лінійку. Але від виробництва найдешевшого 4-циліндрового варіанта Toyota Supra відмовилися. Дивно, що продаж виявився низьким.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

1 годину ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

1 годину ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

1 годину ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago