Categories: Авто

Обіцяли зробити недорогим: довгоочікуваний Cybertruck з’явився в Україні

Довгоочікуваний електричний пікап Tesla Cybertruck у момент дебюту концепту кілька років тому обіцяли зробити доступним. Незважаючи на те, що серійний автомобіль виявився набагато дорожчим, увагу машина все одно привернула. Навіть в Україні з’явився перший екземпляр.

Новий Tesla Cybertruck в Україні виглядає так само, як і в будь-якій іншій країні. Щоб заощадити (навіть у випадку досить дорогої моделі), Tesla майже не пропонує кастомізації. Деталі стали відомі Autogeek.

Tesla Cybertruck Dual Motor AWD коштує близько 80 000 доларів і позиціонується як найбільш далекобійний варіант у лінійці. Хоча раніше стартову ціну обіцяли до 40 тисяч доларів.

Ще є топовий Tesla Cybertruck Cyberbeast за 100 000 доларів із трьома моторами потужністю 845 сил, запасом ходу 515 км та розгоном до 100 км/год за 2,6 с. Для моделі є додаткова батарея в багажнику (вартістю $16 000), яка збільшить пробіг на 200 км.

Але крім проблеми з новою ціною раніше з’явилася ще одна – запас ходу, що розчаровує. Повноприводний електрокар Tesla Cybertruck Dual Motor AWD із двомоторною 600-сильною установкою перевірили у випробуваннях. Виявилося, що запас ходу електропікапа в реальних умовах сильно поступається заявленому.

Офіційний показник такої модифікації складає 550 км. У ході випробувань на громадських дорогах машина подолала 409 км, а батарея у результаті розрядилася повністю.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

26 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

28 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

29 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

39 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

41 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

43 хв. ago