Categories: Гороскоп

Назвали нереально щасливі знаки

29 серпня на вас чекає маса цікавих подій. Насолоджуйтеся зустрічами з людьми, які зроблять ваше життя більш насиченим.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Тельці, Раки, Діви та Козороги відчують себе нереальними щасливчиками, – говорить астрологиня. – Ці знаки-суперщасливчики будуть поціловані долею і отримають усе, чого заслуговують. Те, про що тільки почали мріяти, раптом почне збуватися. Зірки сприятимуть вашому розвитку та збагаченню. Цього дня не можна сваритися і давати обіцянки. Ви навряд чи зумієте дотриматися слова. Операції купівлі-продажу пройдуть вдало. Вам щаститиме на вигідні пропозиції. Обновіть свій гардероб. Кохані виявлятимуть ревнощі. Обіймайте їх частіше і не втомлюйтеся пояснювати, що немає підстав для підозр”.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Господарюйте економно. До приходу грошей потрібно ще трохи протриматися. Не виставляйте на продаж свої речі. Процес виховання дітей довірте партнеру. Ви не зможете залишатися послідовними у вимогах до малечі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Милим приємно буде бачити вас усміхненими. Досить сумувати. Проводьте разом більше часу. Поставлені у цей день пломби недовго прослужать. Зачекайте з візитом до стоматолога.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Добре просуватимуться щоденні справи. Великим планам не дано здійснитися. Знайте міру в усьому. Не варто витрачати гроші на покупки, без яких можна обійтися.

Рак (22 червня – 22 липня)

Досить спостерігати, як все вдається в інших. Візьміться за власні справи і здивуєтеся, як успіх усміхнеться саме вам. Час здійснювати свої бажання. Нові романтичні стосунки надихатимуть.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Усе вдаватиметься, якщо не поспішатимете. Утримайтеся від придбання авто та меблів. Випадкова зустріч з колишніми коханцями позбавить вас спокою. Не шкодуйте про втрачені стосунки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Святкуйте дні народження, насолоджуйтеся увагою та турботою друзів. Найкращі подарунки отримаєте від дітей.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не піддавайтеся на умовляння родичів. Під їхнім тиском можете щось круто змінити у своєму житті, а потім шкодувати про це.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Жорстка конкуренція примусить вас іти на додаткові витрати. Не шкодуйте ні про що. Думайте не про підвищення заробітку, а про його збереження. Не радійте поверненню у ваше життя колишніх коханих. З ними повернуться й неприємні спогади. Краще одразу розставте усі крапки над “і” і не давайте партнерам марних сподівань.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це непростий день для спілкування з найріднішии. Порозумітися з батьками та коханими зуміють одиниці. Причин для сварок зараз буде вдосталь, але не марнуйте часу на це. Скористайтеся літнім розпродажем, аби освіжити гардероб.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Колеги та друзі хвалитимуться перемогами, тому й вам кортітиме змін. Заспокойтеся і добре проаналізуйте усе, чого досягли цього літа. Почуватиметеся неабияким щасливчиком.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Відчуєте себе улюбленцем долі. Те, про що тільки почали мріяти, раптом почне збуватися. Зірки сприятимуть вашому розвитку та збагаченню.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Сміливо ходіть на співбесіди. Прагніть високих заробітків та кар’єрного росту. Важко справи підуть у сімейному бізнесі. Це день особливих зустрічей. Проведіть вечір у товаристві колег та друзів. Вам буде про що розповісти одне одному.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Обмежено придатних українців до 25 років не братимуть до війська: що буде з уже мобілізованими

В Україні припинять мобілізацію обмежено придатних чоловіків віком до 25 років. Відповідний указ видасть Міністерство…

1 хв. ago

“Він просто геній”: пілот-віртуоз посадив літак лише з одним робочим колесом в шасі (відео)

Пілот-віртуоз здійснив "хрестоматійну" аварійну посадку на одному колесі. На драматичних кадрах можна побачити, як літак…

10 хв. ago

Стали відомі нові подробиці про загибель батискафа Titan і його екіпажу

Берегова охорона США опублікувала кадри загибелі підводного човна Titan після його смертоносного вибуху в червні…

23 хв. ago

Більшість працівників ТЦК не були на війні, – боєць із 3 ОШБр

У Третій окремій штурмовій бригаді (3 ОШБр) розкритикували жорсткі дії, які іноді застосовують працівники ТЦК,…

30 хв. ago

Генштаб Ізраїлю затвердив план наступу на Ліван – Israel National News

Начальник Генерального штабу ЦАХАЛу генерал-лейтенант Герці Халеві провів оцінку ситуації в північному командуванні за участю…

42 хв. ago

Рослини “розмовляють” одна з одною, і ми зможемо незабаром вивчити їхню мову – науковці

Багато хто сприймає рослини як мовчазні та пасивні, проте сучасна наука показує, що ці зелені…

51 хв. ago