Categories: Гороскоп

Якому знаку зодіаку пощастить 3 квітня

Везіння потрібне завжди і всім, але в наш – непростий – час без нього особливо важко обійтися, тому так важливо знати, що зірки – та й сама доля – перебувають на твоєму боці.

Обставини нашого життя змінюються постійно, то піднімаючи нас на вершину успіху, то опускаючи до поганого настрою і, як нам здається, безнадійності. Ось тільки чи варто впадати у відчай, якщо ми можемо стати улюбленцями долі будь-якої миті! Якому знаку зодіаку пощастить сьогодні – 3 квітня?

День, коли брехня категорично неприйнятна, навіть якщо вона, як-то кажуть, вимовляється для порятунку – тобто повинна приховати якісь неприємні для іншої людини моменти або позбавити її страждань і переживань. Але в цьому разі краще дізнатися правду, ніж перебувати у невіданні – так можна втрапити в неприємну ситуацію. Серйозні справи в цей час бажано не розпочинати, однаково довести їх до пуття не вдасться. Гарних результатів можна очікувати від побутових клопотів – тут можна сміливо братися до наймасштабніших робіт.

Діва

Діви зможуть почати життя з чистого аркуша, в цьому – новому – їхньому існуванні все складеться так, як вони хочуть, а не так, як хтось для них вигадав чи їм нав’язав. Але для цього потрібно насамперед позбутися всього, що заважає їхньому руху вперед. Йтися водночас може як про речі, які, як непотріб, скупчилися вдома і заважають благотворній енергії вільно циркулювати, приносячи в життя приємні моменти, так і про стосунки з людьми, які гальмують наш рух до поставлених цілей.

Ольга Степанова

Recent Posts

Будівництво міста на Марсі: Маск розкрив головну перепону

Людство зможе почати підкорювати інші планети лише після того, як удосконалить ракетні та космічні технології приблизно в…

3 години ago

Щоб домогтися свого, вони підуть на все: найхитріші знаки зодіаку

Так, іноді хитрість допомагає досягти своєї мети та уникнути купи неприємностей. Однак ці знаки зодіаку…

3 години ago

15-річна американка прочитала книгу Достоєвського і застрелила свою матір

"Ти колись бачила труп?" – такими моторошними словами 14-річна Карлі Грегг зустріла свою подругу після того,…

3 години ago

Модні шапки на осінь, зиму: що буде в тренді 2024-2025

З кожним днем стає все холодніше, зима вже близько, пора вибирати модну шапку. Дизайнери, як…

3 години ago

Повістки в Україні отримують ті, хто мають відстрочку і заброньовані: що робити

Повістки в Україні надсилають зокрема військовозобов’язаним, які мають відстрочку і заброньовані. Адвокат Володимир Кишеня у своєму TikTok розповів,…

3 години ago

В Іспанії на пляж викинуло 10-метрового кальмара-монстра – фото

В Іспанії на пляж викинуло 10-метрового кальмара. Про це пише Need To Know. Моторошну істоту помітили в…

4 години ago