“Нова розробка”: український дрон-“дракон” випалив посадку з росіянами (відео)

Дрон із запальною сумішшю захопив край посадки і метр за метром почав її випалювати, щоб “викурити” звідти російських загарбників.

На Запорізькому напрямку український дрон підлетів до посадки, де перебували позиції росіян, і атакував їх вогнем. Відео оприлюднили в телеграм-каналі “КіберБорошно”.

“РУБпАК 108-ї ОБр ТрО випалює посадку з п**орами FPV-дроном. Локація: північніше населеного пункту Українське, Запорізька область”, — йдеться в повідомленні.

Аналітики “КіберБорошна” передали вітання російським телеграм-каналам, які вже стигли поцупити відео роботи українського дрона-вогнемета і видали за своє.

На оприлюднених кадрах справді заворожуюча робота дрона. Безпілотник захопив край посадки і звідти почав летіти до середини лісосмуги, атакуючи вогнем.

Народний депутат і член комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки у Верховній Раді Юрій Мисягін назвав дрон-вогнемет “новою розробкою” України.

В українських телеграм-каналах також пишуть, що український дрон застосував нову технологію розпилення запальної суміші з БпЛА.

“Робиться це з метою “Викурити” військових з позицій/бліндажів та знищити маскувальні сітки для подальшої роботи FPV”, — повідомили у телеграм-каналі “Радник”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

4 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

4 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

4 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

5 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

5 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

5 години ago